onsdag, mars 29, 2006

Lamslagen

Kom hem betydligt senare än vanligt idag. Trappan i tunnelbanan stannade, så jag blev stående mitt i rulltrappan över 40 minuter innan den kom igång. Hoppas det inte händer om man har bråttom. Dessutom är det ju svårt att använda sig av SLs resegaranti. Hur ska man kunna köra ner en Taxi i rulltrappan?

tisdag, mars 28, 2006

Kamp

Idag har det varit en hård kamp på kontoret, jag har haft 2 stycken hårdnackade motståndare. Jag vann till sist mot den ena, nu är det bara en kvar.
Måste vara något skumt när bägge datorerna på jobbet slutar fungera samtidigt?? När jag dessutom skulle skriva detta inlägg i bloggen, talade den nyss besegrade datorn om för mig att jag inte hade någon nätverkskabel ansluten.
Jag brast ut i mitt mest fruktade samurajvrål och slängde mig graciöst över reboot-knappen.
Om ni kan läsa detta inlägg vet ni att jag vann.
Triumf.

lördag, mars 25, 2006

Helg = Städning


Japp så var det dags för helgens nöje: Städa. Min lott föll på badrumsstädning, ingen större överraskning. Det går säkert bra, jag ska bara ner till den lokala Coop-butiken för att införskaffa en flaska med Cillit Bang. Enligt reklamen på TV så är den ju hur bra som helst.

onsdag, mars 22, 2006

Lik en kändis

Satt vid en fabulös pizzeria i Södertälje för ett antal år sedan. En farbror vid ett nära bord stirrade intensivt på mig & sade: "-Du ser ut som en kändis som jag känner". Jag ville ju inte verka oartig, så medans jag log & frågade: "-Vem??", snurrade det i mitt huvud vem jag kunde vara lik? Roger Moore, Elvis Presley, Midge Ure, Brasse Brännström, eller Sven Tumba, så sa han:"-Demis Roussos". Skulle jag bli smickrad eller förolämpad? Demis är ju faktiskt en av mina favoritartister, men hans kroppshydda var vid den tidpunkten inte i närheten av mitt midjemått. Nu har jag gått om midjemåttet för länge sedan, men min sångröst är inte ens i närheten. Resten av kvällen på pizzerian försökte jag se så ogrekisk & smal ut jag någonsin kunde.

måndag, mars 20, 2006

Ännu en dag på kontoret.

Vet inte vad som är värst. Att sitta på kontoret & se den hägrande vårsolen utanför fönstret, eller att sitta på kontoret och höra regnet smattra frenetiskt på fönsterblcket.

söndag, mars 19, 2006

Redan söndag?

Och idag vankas det Junibacken.

fredag, mars 17, 2006

Redan fredag?

Med en sån rubrik behöver man ju inte skriva något mer. Det är bara att haja läget, livet flyger fram och man har inte en suck att hinna med. Hinner inte ens med mina hemuppgifter på makramékursen. Snart har jag haft bloggen i ett år och jag vet ännu inte vad jag ska fylla den med? Jag har ju fortfarande inget att skriva om.

onsdag, mars 15, 2006

I spegeln.

Så du säger att den här tjocke farbrorn med skägg som jag ser i spegeln är jag?
Hur blev det så?
Kanske borde gjort som Michael Jackson ändå? sovit i syrgastält.
Å andra sidan en gubbe i min ålder som försöker se ut som en 20 årig yngling blir ju också lite märkligt.

fredag, mars 10, 2006

Universums tråkigaste helg?

Frågade min sambo vad vi ska göra för skoj ikväll?
Storhandla & städa, blev svaret.
Inte riktigt det svar jag hade hoppats på. den här helgen har ju börjat bra.

torsdag, mars 09, 2006

Rätt

Jag hatar att ha rätt. Folk har i alla tider försökt få mig att bada i sjöar eller hav med vattentemperaturer på under 37 grader.
Självklart har jag vägrat, med ett helt uppslagsverk av användbara ursäkter.
Nu kan jag bara triumfartat säga: "-HA! Vem hade rätt?", det är ju helt klart totalt livsfarligt att bada.
Kolla bara på alla döda fåglar de fiskar upp överallt.
Nu väntar jag bara på att alla dyra sjötomter blir utklassade som sanitära olägenheter.
Stackars dem som betalt dyrt för en gammal sjöbod.

onsdag, mars 08, 2006

Vitsen med snö.

Nej jag är inte irriterad på allt snöande, bara grymt fascinerad av mängden. En del förstår inte vitsen men där det snöat är det vitt sen. Däremot blir jag irriterad när underredet tar i mittsträngen på vägbanan för att det är så dåligt plogat. Och jag kommer att vara grymt irriterad när snöblasket sätter igång, det är nämligen irriterande.

fredag, mars 03, 2006

Tryckt eller tryggt

Känns det tryckt eller tryggt att ha en tråkig blogg? Både och, känns någonting kul så är det ju svårt att återge. Men på det stora hela så är det nog ganska så kul. Eller det vill säga tryggt.

onsdag, mars 01, 2006

Val

Det är för många val. När jag blickar tillbaka på alla val jag gjort så inser jag att en del var direkt felaktiga. Men en del val var bra. Hade jag inte valt Studio 10 i Södertälje för att förlusta mig den 7/12-1984 så hade jag troligtvis haft en helt annan sambo. Hade jag valt att fortsätta på mitt förra företag så skulle jag inte befinna mig här nu. Hade jag valt att starta min blogg anonymt så hade det varit bra på vissa sätt men inte så bra på andra sätt. Nu kan jag ju välja typsnitt på bloggen till och med, men på något sätt känns inte det så livsavgörande.