onsdag, maj 31, 2006

Matglad kusin

Talade med en av mina kusiner idag. Hon kommer hit i helgen med sin trevlige sambo & barn. Dessutom har de lagt in en "bulle i ugnen på jäsning". Har inte vågat tala om det för min sambo då vill hon också lägga in en deg på jäsning. Så jag har sagt att min kusse blivit lite matglad på sistone hoppas min sambo tror på det.

10 Comments:

Blogger Elin i Björken said...

Är du säker på att din sambo inte läser din blogg?

31 maj, 2006 05:52  
Blogger Unknown said...

Är du säker på att din sambo inte upptäckt sambandet mellan… eh…?

31 maj, 2006 10:02  
Blogger Pia-Pralin said...

Hur gör du när bullen i ugnen är färdigbakad då?? skall du fortfarande hävda att du bara trodde att hon ätit för mycket av julmaten? :-)

31 maj, 2006 14:09  
Anonymous Anonym said...

...hahahahaha!
Rexen=Al Bundy?

PS. Ditt bidrag till Pia-Pralins slogan var bara fööör rolig!

/ sthlm

01 juni, 2006 10:38  
Blogger Ivana said...

Trust me, vi bäbissugna märker skillnad på matglada kvinnor & gravida kvinnor :)

01 juni, 2006 21:31  
Anonymous Anonym said...

Eeeh, har du satt munkavle på henne också? Annars måste jag tyvätrr meddela att det är KÖRT, vännen! Gravida kvinnor ÄLSKAR nämligen att diskutera sin graviditet!!! Å andra sidan kan du säkert behöva ännu en "Rex Junior"! Eller?

01 juni, 2006 22:21  
Blogger Elin i Björken said...

Jag misstänker att det är Rex-bebis på gång. Det blir spännande att se *när* Rex meddelar oss andra att degen är blandad och satt på jäsning.

02 juni, 2006 06:19  
Blogger Neggot said...

Det här har inget att göra med ditt inlägg utan mer att göra med din geografiska placering. När jag och en kompis för ett par veckor sedan skulle till Stockholm för att hälsa på hans gamla flickvän så hade vi (o)turen att ha en sådan där modernitet kallad GPS i bilen. Den fungerade så att man skrev in en stad och ett gatunamn vartefter mojängen räknade ut bästa väg o.s.v. Nu skulle vi till Förvaltarvägen i Stockholm, närmare bestämt Solna. Inte visste apparaten att det fanns en Förvaltarvägen i Solna. Föga anade heller vi att det finns en Förvaltarvägen även i Hökarängen. Gissa om vi kom fel? Sensmoral: Döp inte flera vägar till samma namn.

02 juni, 2006 11:35  
Anonymous Anonym said...

...hahaha...ja, jag tror att Rexens fru, som verkar vara begåvad med ett utomordentligt tålamod och humor, även är en minst lika smart en...som helt enkelt på något vis lyckades byta plats med Orbitreken. hehe...Och Rexen gympar vidare...hi hi..

/ sthlm

02 juni, 2006 13:22  
Anonymous Anonym said...

Har själv haft två på jäsning, en kanel och en fastlagsbulle. Men man vet aldrig i framtiden om man blir sugen på kardemumma...

02 juni, 2006 19:13  

Skicka en kommentar

<< Home