onsdag, februari 22, 2006

Blogghatare

Berättade försynt för en gammal bekant härförledens att jag gjort en blogg, svaret blev: "-Jag hatar bloggar!"
Jag bad om ursäkt och sa att jag bara skojade, då slog det mig hur det skulle låta om jag sa att jag gjort en låt: "-Jag hatar låtar!". Jag har gjort en tavla:"-Jag hatar tavlor!". Jag har gjort en optimalaremaskin som gör pengar av snor:"-Jag hatar snor!"

10 Comments:

Anonymous Finnjäntan said...

Hatar din blogg... gör jag definitivt inte!!! Hittade den så sent som för två veckor sen o har haft mycket rolig läsning sen dess! Haha! Thank you very much! Keep going!

Hatar låtar gör jag definitivt inte heller. Anledningen till att jag hittade din blogg var att jag på måfå letade efter band jag hörde på som ung, skön (okej, DET kan diskuteras!) och grön, och Shanghai hörde till dom. Dröm om min glädje när jag hittade din blogg! Glädjetår!

Så sent som igårkväll hörde jag på Shanghais första lp-skiva. Har den andra också, men där är du tyvärr inte med längre :( Snacka om revival! Tror minsann jag ska leta fram låddan med alla reportage o urklipp jag har om er! Det var en väldigt full låda vill jag minnas.

By the way... några tips om var jag kan få tag på dina singlar? Har Angelina angeleyes o Step by step på några gamla (forntida)trassliga kassettband, bandat från radio med "superkvalitet" (*host*), men så var det visst 2 låtar till, som jag aldrig har hört...

Ooops, nu har jag nog tagit upp alldeles tillräckligt med utrymme för den här gången! Ha det gött!

22 februari, 2006 13:33  
Blogger Frk Fleggman said...

Låter som en typisk fjortiskommentar. "Jag hatar Linda", "Jag hatar Darin", "Jag hatar Big Brother", "Jag hatar fiskpinnar". Inget att bry sig om alltså. Personen ifråga kommer att gilla bloggar när han/hon blivit stor.

22 februari, 2006 16:54  
Blogger Åsa Mitt i Världen said...

Jag har svårt för människor som säger att de hatar barn. Alltså, det är ju som att hata sig själv?

22 februari, 2006 17:00  
Blogger Rex said...

Tycker det var en konstig kommentar av min bekant, jag menar det är väl innehållet i bloggen som styr? Verkar hysteriskt att hata alla bloggar??

22 februari, 2006 17:17  
Blogger Pia-Pralin said...

Fick en liknande kommentar!
-Gu va alla pratar om bloggar, hur kul kan det va??

öhhhh ... 1000 gånger kuligare att spendera tid på att lyssna på dig tänkte jag

22 februari, 2006 23:30  
Blogger Åsa Mitt i Världen said...

För det första är ordet ”hatar” ett starkt ord som används allt för slentrianmässigt. För det andra är det skumt när folk hatar saker rakt av. Som bloggar, barn, katter eller skåningar. Att hata alla bloggar är precis som rasism, man hatar fördomsfullt en grupp, utan att ge sig själv chansen att bekanta sig med en individ i gruppen.

22 februari, 2006 23:53  
Anonymous Rutan said...

Jag hatar väl inte direkt, men jag har svårt för och tycker det är väldigt irriterande med de där klädbloggarna. Tjejer som visar bilder på kändisar och kommenterar deras kläder och frisyrer "Angelina är sååå snygg i den här klänningen...". Och så berättar de om vad de har på sig själva genom att skriva "min nya top från XXX". Den högsta önskan är en viss väska *bild* och ett par stövlar *bild*. Nu känner jag att jag börjar elda upp mig mot nästan hatiska höjder. :o(

23 februari, 2006 00:28  
Blogger Dan (gearhead) said...

Jag hatar att allt kaffe sätter sig runt midjan. Eller som hockeyhejarklacken skulle sagt:
-Hata hata ka-aa-ffe!

23 februari, 2006 11:45  
Blogger Farsan_Baloo said...

Baloo till sambos, brorsas, tjej: "Du har en del tid över och yttrycker dig kul, varför inte skapa en blogg?"

Sambos, brorsas, tjej: "Fan vilka pinsamma människor det är som sitter och hänger ut sig själva på tork på nätet. Hellre dör jag!"

Baloo till sambos, brorsas, tjej: "Jag håller med..."

27 februari, 2006 23:15  
Blogger Cliff Hanger said...

Jag visade en s k kompis min blogg hemma på hans dator. Han tittade i ungefär 5 sekunder, sedan sa han "Ointressant". Jag blev ganska paff...

04 mars, 2006 19:55  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home