onsdag, februari 08, 2006

Tur

Vilken tur jag hade igår. När jag satt & jobbade på kontoret så började någon spola vatten okotrollerat. Var det tur? Ja eftersom det inte skett i helgen. Det visade sig att kranen kollapsat. Jag sprang ut för att ringa rörmokare och han (Bert) var precis i närheten.
Hade kranen kollapsat på fredagseftermiddagen så hade ingen märkt det förräns Vikingline kört förbi på frukostbordet.

8 Comments:

Blogger Elin said...

Usch! Vattenläckor är en av mina stora skräckscenarion. Vatten tränger så långt in i väggar/golv innan man hinner stoppa det.

Du verkar vara en man med tur. Du köpte väl en Trisslott igår?

08 februari, 2006 07:54  
Blogger Åsa Mitt i Världen said...

En gång, när jag bodde i Uppsala, klev jag in i min lägenhet och upptäckte att den förvandlats till ett växthus! Elementets ventil hade börjat läcka, det sprutade vatten rakt upp som en fontän. Luften var varm och fuktig och fönstrena hade immat igen.

Det enda jag lyckades få att sitta fast på elementet var gummisnoddar, så jag virade om ett par gummisnoddar så gott det gick innan jag ringde rörmokaren.

Tja, sen plockade de bort elementet och ställde dit en ”byggvärmefläkt” som dånade... Fast tydligen hade jag kommit ganska snart efter att läckan uppstått, för det blev bara en liten skada i parketten.

08 februari, 2006 07:57  
Blogger Vargakvinnan said...

Det är vad jag kallar flax.

08 februari, 2006 10:08  
Blogger Frk Fleggman said...

Vi var på vårt lantställe en helg, mitt i vintern. Vi var inte där så ofta på vintrarna, så det var tur att frysen valde att gå sönder just den lördagsnatten. Den började nämligen brinna... Så det var dubbeltur. Hade vi inte varit där, hade kanske hela huset brunnit ner förutom att 30 kg älgkött gått åt pipsvängen.

08 februari, 2006 16:30  
Blogger Helene N said...

Å Rex - du är tillbaka. Vad bra. Bloggen har varit väldigt tråkig ett tag. Så kanske man inte ska säga att det är roligt att du är tillbaka, eftersom det ska vara en tråkig blogg....
Men, ja, du vet vad jag menar ...Allid bra med ett livstecken!

08 februari, 2006 18:09  
Blogger Drysen said...

Härligt att du är tillbaka!! :-) I vårat gammla hus där jag bodde när jag var liten så fick vi en läcka så hela golvet gick sönder.

08 februari, 2006 20:31  
Anonymous Monica said...

det är inte bara människor som drabbas av otur när de är i närheten av dig, nu är det även saker? kanske bäst att du isolerar dig?

09 februari, 2006 21:28  
Anonymous Monica said...

det är inte bara människor som drabbas av otur när de är i närheten av dig, nu är det även saker? kanske bäst att du isolerar dig?

09 februari, 2006 21:28  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home