onsdag, juni 29, 2005

Konfa

Min son konfirmerade sig i söndags. Vi bjöd in släkt och vänner på rostbiff 0ch potatissallad. Tyvärr hade vi missbedömt åtgången av maten. Vilket innebär att jag måste äta det till lunch i flera dagar, men det gör inte så mycket förutom att jag får sura uppstötningar av syltlöken.

tisdag, juni 28, 2005

Miss Sommar

Äntligen ett avbrott i det gråa. Åkte i den gamla Mazdan till Växjö på fest . Bodde på ett bra hotell med pool, men det var för kallt i vattnet så jag badade inte. På torsdagen var jag runt i Växjö och drack öl. Avslutade med att titta på TV på hotellrummet. Har man betalat för rummet ska man ha full valuta tycker jag. Sen på fredagen var jag på min kusins fest, det var hon som var Miss Sommar. Bra väder hela dagen, vi spelade brännboll men var tvungna att sluta eftersom vi vart attackerade av knott, trodde inte ens att det fanns i småland. På lördagen åkte jag hemåt, 2 mil utanför Växjö hade min dotter kräkts i bilen och jag hade kört vilse. Som tur var vart det inget mer kräks i bilen och jag lyckades hitta tillbaka till den rätta vägen. När jag kom hem somnade jag. Otroligt festlig helg måste jag tillstå.

måndag, juni 20, 2005

Undergång

Tydligen har min blogg uppfattats som deprimerande? Vilket är konstigt jag lyfter ju verkligen fram de saker som gör livet glatt. Som till exempel idag när jag skulle gå över ett övergångsställe och en bil faktiskt stannar och släpper över mig. Det var länge sen det hände. Jag har ju till och med problem när jag ska in på affären och handla eftersom dörrarna inte öppnar sig. Men det är inget problem det är bara att vänta på att någon annan går in så jag kan slinka in samtidigt. Se där, det finns fullt av ljuspunkter i tillvaron man måste bara vara öppen för att se dem.

lördag, juni 18, 2005

Lördag

Idag är det lördag och det brukar ju vara kul. Lite öl gå ner på stan (Hökarängen). Fast för det mesta vaknar man ju bakfull på söndagen utan pengar och har haft skittråkigt.

fredag, juni 17, 2005

Miljonvinst

En gammal polare till mig har en morsa som vann flera miljoner på hästarna. Det måste vara kul att vinna så mycket. Jag vann också på Lotto för några veckor sen helt otroligt faktiskt.Jag vann på Lotto 1 OCH Lotto 2 samtidigt. 19 + 21 Det vart 40 spänn sammanlagt. Det känns bra. Men jag tar det försiktigt, pengarna är undanlagda. Skulle kännas dumt att bara bränna dem på något onödigt när man äntligen har vunnit.

torsdag, juni 16, 2005

T-shirt

Idag när jag gick hemifrån lämnade jag kavajen hemma och hade endast min t-shirt på mig eftersom det var så varmt. Tyvärr så har det blivit molnigare nu, hoppas det inte blir kyligare så jag måste ångra mitt djärva tilltag.

onsdag, juni 15, 2005

Otroligt

Idag hittade jag en rabattkupong i tidningen på precis den pulversåsen jag hade tänkt köpa till middagen. Snacka om flyt. Fem kronor billigare.

tisdag, juni 14, 2005

T-banan

Härom morgonen missade jag tunnelbanan så jag fick vänta i 10 minuter på nästkommande. Då tänkte jag, hoppas att jag inte missar den jag byter till vid slussen också men det gjorde jag. Bilen är ju trasig så den kan jag inte köra med just nu. Å andra sidan spelar inte det någon roll eftersom de har stängt söderledstunneln för reparation.
Nåväl har man en bra bok så går det väl bra att åka tunnelbana, just nu har jag ingen bra bok. Tur att Metro & City är gratis.

söndag, juni 12, 2005

Cykel

Idag köpte jag en cykel. Min före detta granne skjutsade mig till affären och hem igen för min bil är trasig. Väl hemma skruvade jag ihop den och cyklade, cykeln alltså inte bilen. Det gick bra. Fast det var otroligt nära att jag körde över en snigel på cykelbanan.

lördag, juni 11, 2005

Kul avbrott

Häromdagen fick jag ett litet avbrott i den händelselösa vardagen. Jag tog en promenad. Det var kul. Hade jag haft med lite bröd hade jag kunnat mata lite fåglar också, kanske en annan gång.

Polare

En bekant frågade mig häromdagen vad mina polare tycker om min tråkiga blogg? Men jag har ju inga polare så det finns ingen som kan tycka något.

Reklamplats

Idag var jag till en jätteduktig optiker på Drottninggatan och skaffade nya linser. Det var Synsam på Drottninggatan 92. Vill du ha lika bra reklam som de fick? Skicka mig uppgifterna om ditt företag så lägger jag upp de här. Det är jättebilligt för ingen läser ju min blogg iallafall.

torsdag, juni 09, 2005

Swenglish

But maybe I can write in english? But it would be just as tråkig as in swedish. Not so good idea. Jag tror inte min tillvaro är mer intressant på engelska. Nej jag måste börja gör a kul saker att skriva om. Imorgon anmäler jag mig till en kurs i makramé & knyppling. så kan jag lägga ut mina verk på bloggen sen. Bra idé.