måndag, juli 31, 2006

Dammig kamera

2004-04-25 köpte vi våran digitalkamera. Sedan dess har vi snittat på 370 bilder i månaden enligt mappen för "mina bilder". Exakt samma dag köpte vi en ny dammsugare. Den har vi snittat på 370 gånger hitills, enligt dammråttorna i hörnen.

fredag, juli 21, 2006

Semester

Som de flesta av denna bloggs besökare har misstänkt så är jag på en semester. Med allt vad det innebär av spartansk boende & bra hotell, samt släktingar & bekanta som inte öppnar dörren när man kommit fram mitt i natten, även om jag kunde svära på att jag såg en lampa släckas precis när jag ringde på dörren. Nåväl tur att man kan sova i bilen.

måndag, juli 10, 2006

Söndagsmiddagen

Inför en viktig bemärkelsedag fick jag den stora äran att bestämma söndagsmiddagens meny. Det blev min totala favoriträtt: Pölsa med rödbetor. En delikatess av guds nåde.

lördag, juli 08, 2006

Fullt upp

Har inte haft tid att skriva så mycket i bloggen på sistone. Jag har nämligen haft fullt upp. Jag har handlat på vår lokala ICA-butik, jag har tittat på TV, jag har läst epost & pratat i telefon. Som vem som helst med normal begåvning förstår så tar sådant ofantligt mycket tid. Ja just det jag höll på att glömma, någon har lämnat min epostadress till massa spamföretag så det har tagit flera timmar att läsa igenom alla erbjudanden som de skickat.

söndag, juli 02, 2006

Stilfull

I går kväll drog jag på ett par svarta strumpor som skulle matcha min svarta kostym. Tyvärr visade det sig att de tillhörde kategorin "golfstrumpor"-de med 18 hål. Men med hjälp av en svart tuschpenna som fyllde i luckorna såg jag helt Ok! ut för en elegant afton. Nu när jag vaknar på morgonen med betongkeps & prickiga fötter ser jag inte lika elegant ut.

lördag, juli 01, 2006

Sixpack

Mötte en polare häromdagen. Kolla på min "sixpack" sa han. den fick jag genom att skippa "Bag in a Box", Coolt sa jag. När vi skiljdes åt kände jag på min mage likt en gravid kvinna och tänkte: Så lustigt, genom att inte skippa min "Sixpack" fick jag denna "Bag in a Box"