måndag, maj 08, 2006

Husmorsknep

Inför årets stora vårfönsterputs kom min sambo såklart dragandes med sitt favoritmantra som hon alltid nämner när det är dags för fönsterputsning: Använd tidningspapper. Glad i hågen tog jag en stor hög med gamla tidningar under armen för att skrida till verket. Blev fönstren rena? Vet inte, har inte ens börjat jag har haft alltför mycket kul artiklar att läsa igenom först.

6 Comments:

Blogger Cliff Hanger said...

Känner igen det där. När man ska gå igenom gamla tidnngar som eventuelltska slängas fastnar man alltid i nån artikel. De verkar bli extra intressanta då deras öde ska avgöras, som att de vädjar till en: läs mig!

09 maj, 2006 01:21  
Anonymous Anonym said...

Ja, det där påminner mig om när jag ska rensa mina "pappers-lådor", det blir ju aldrig städat där, för då hittar man ju gamla dagböcker, diktböcker, brev... och det tar ju ganska lång tid att läsa... Kram!

09 maj, 2006 09:53  
Blogger A said...

Spännande! Tidningar är sällan så intressanta som då!

09 maj, 2006 20:57  
Blogger Maria said...

Samma här. Det tar en evighet att rensa tidningar för man fastnar i en massa...det bästa vore om man inte fick så mycket tidningar helt enkelt!

09 maj, 2006 23:18  
Anonymous Anonym said...

Har hört detta husmorstips massor av gånger och tycker det låter himlans bra! Men varje gång jag ska tvätta fönstrena gör jag som jag alltid brukar ändå...

13 maj, 2006 13:19  
Anonymous Anonym said...

Halloj! Kolla in min sida, vi samlar på städtips. Tidningspapperstricket är en myt, bästa sättet att putsa fönster är att göra som profsen, de använder inte tidningpapper utan squish (fönsterraka), lite vatten med diskmedel och en trasa. Läs hela inlägget som pajar myten om tidningapapper här.Lämna ett eget tips föresten! Ciao!

28 maj, 2007 14:57  

Skicka en kommentar

<< Home