fredag, november 18, 2005

Gourmetlunch

För det mesta äter jag rester till lunch. Men ibland unnar jag mig att äta annan mat också.
En av mina favoriter är varmkorv som man micrar i 2 minuter och sedan lägger man den varsamt i ett formbröd och drar sakta en smal sträng av ketchup över den.
Avnjutes med fördel tillsammans med ett stort glas vatten direkt ur kranen.
Ibland kan jag piffa till denna enkla men smakfulla rätt med en klick gurksallad.
Nu längtar jag redan till måndagens lunch.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Yummie! (Novisen vid...micron?!)

Samuel

18 november, 2005 18:35  
Anonymous Helene N said...

Ett tips; lägg på hackad rå lök. (Om du orkar hacka den ...)

18 november, 2005 19:05  
Blogger Rex said...

Jag tycker lök är skitgott, men är allergisk mot vitlök tyvärr är jag lite känslig mot rå lök också, fast det funkar ju om jag vill sitta kallsvettig utan röst hela dagen efter lunch.

18 november, 2005 21:16  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home