Gourmetlunch
För det mesta äter jag rester till lunch. Men ibland unnar jag mig att äta annan mat också.
En av mina favoriter är varmkorv som man micrar i 2 minuter och sedan lägger man den varsamt i ett formbröd och drar sakta en smal sträng av ketchup över den.
Avnjutes med fördel tillsammans med ett stort glas vatten direkt ur kranen.
Ibland kan jag piffa till denna enkla men smakfulla rätt med en klick gurksallad.
Nu längtar jag redan till måndagens lunch.
En av mina favoriter är varmkorv som man micrar i 2 minuter och sedan lägger man den varsamt i ett formbröd och drar sakta en smal sträng av ketchup över den.
Avnjutes med fördel tillsammans med ett stort glas vatten direkt ur kranen.
Ibland kan jag piffa till denna enkla men smakfulla rätt med en klick gurksallad.
Nu längtar jag redan till måndagens lunch.
3 Comments:
Yummie! (Novisen vid...micron?!)
Samuel
Ett tips; lägg på hackad rå lök. (Om du orkar hacka den ...)
Jag tycker lök är skitgott, men är allergisk mot vitlök tyvärr är jag lite känslig mot rå lök också, fast det funkar ju om jag vill sitta kallsvettig utan röst hela dagen efter lunch.
Skicka en kommentar
<< Home