tisdag, november 15, 2005

Bekräftat tråkig.

Sedan jag startat min blogg så har jag haft en hel del besökare som kommenterat min blogg. Detta har gjort att jag fått insikt i andras bloggar vilket bekräftar det jag tidigare visste: min blogg är tråkig.
Självklart vill jag slänga upp alla dessa på min länklista. För dig som undrar varför inte din blogg finns med, ha tålamod den kommer.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

din blogg är inte tråkig! den är världens roligaste!

15 november, 2005 15:31  
Anonymous Anonym said...

Äh, din blogg e ju skitkul ju! Tack för länken! Jag ska oxå sätta mig nån dag och fixa till min lista men det är ju såååå många att lägga till =)

15 november, 2005 15:50  
Blogger Unknown said...

Gör nu inte Rex ledsen genom att påstå att hans blogg är rolig! Då har han ju misslyckats helt!

Jag håller på dig Rex, du är verkligen uuuuuuuurtråkig.

Tack för länkningen :-)

15 november, 2005 17:37  
Anonymous Anonym said...

Jag har nu länkat till dig. På det sättet framstår min egen blogg som mindre tråkig än vad den i själva verket är. Tack! Ibland spelar det musik på min blogg. Men ibland är den tyst. Det är konstigt tycker jag. Din blogg verkar inte spela musik. Tråkigt.

Der Schwartze

15 november, 2005 19:48  
Blogger Maria said...

Tack för länkarna *hedrad*, givetvis ska jag länka tillbaka inom kort! När det gäller bloggen så får jag väl göra både dig och Åsa besvikna: den är underhållande, har mycket självdistans och härliga vinklingar. Var det detta du fiskade efter :) ? Keep up!

15 november, 2005 19:50  
Anonymous Anonym said...

Tja Rex! Tack för länken! Det är en ära! Att hamna på min lista är dock inte längre någon ära, eftersom den är typ 10 mil lång... Men för min egen skull har jag tänkt att lägga in både dig och förra veckans A.B.-bloggare. Tycker att du, jag och han toppar listan helt över super-coola bloggare! (hehe) Visst är han bra? (Äventyraren) Däremot har jag nu lagt in dig i mina e-mail- kontakter och det är VERKLIGEN en ära! Så känn dig hedrad av Tonårsmorsan tillbaka! Big up! Kram!

15 november, 2005 20:43  
Anonymous Anonym said...

Åååååå Rex! Tack för länken!!
Du är den första och enda som har länkat till min sida! Det kan bara betyda en sak. Den är lika tråkig som din, annars skulle ju inte du uppskatta den.
Jag känner mig hedrad.

Av alla bloggar som jag läser varje dag är det bara här jag finns på länk.... och länklistan ligger längst ner mot slutet.... så ingen kommmer att se det ... men men. Jag finns ju med! Det är det viktigaste! Tack, punk, du gjorde min dag!

16 november, 2005 23:21  
Anonymous Anonym said...

Har ni förresten besökt BenedictusNosferatuXVIs blogg?

Jag blev lite nyfiken eftersom han skröt om musik. Och se! Jag fick lära mig något nytt, för han skriver (enligt texten högst upp) om bord som svettas!!
Att ostar kan göra det, visste jag... men bord?! Wow. Verkligen.

16 november, 2005 23:23  

Skicka en kommentar

<< Home